Et stærkt team med masser af erfaring

Schmidt Grafisk tilbyder dig professionel håndtering af alle tænkelige grafiske opgaver, så du kan fokusere 100% på din kerneforretning.

Hos Schmidt Grafisk er du involveret i processen fra start til slut. Erfaringerne viser, at langt den bedste løsning sikres ved at være i konstant samspil omkring produktets endelige udformning. Dette arbejdsprincip sikrer, at vi rammer ”sweet spot” så hurtigt som muligt.

Vores fornemste prioritet er at styrke vores kunders kerneforretning gennem klar og meningsfuld grafisk kommunikation.

Produkterne

Rækken af produkter hos Schmidt Grafisk er alenlang og inkluderer bl.a. udvikling af designlinjer, papirlinjer, logo designs, visitkort, brevpapir, konvolutter og webdesign.

Vi laver også så forskellige ting som skilte til virksomhedsejendomme, reklamer til at pryde din bilpark og PowerPoint præsentationer til forretningsmøder. Ydermere arbejder Schmidt Grafisk med opsætning af magasiner, klubblade, bøger, annoncer, plakater og netbaserede designs.

Digital marketing

Online markedsføring er en del af din grafiske kommunikation og sammen med os får du det optimale ud af dine kampagner på  Facebook- og bannerreklamer. Skil dig ud fra mængden med effektive kampagner, og stå som troværdig  og effektiv, stedet hvor dine kunder altid finder gode produkter og god service.

Mange års erfaring fra en række progressive marketingafdelinger har gjort Schmidt Grafisk i stand til at løse alle opgaver med perfektionisme og professionalisme.

Schmidt Grafisk arbejder skabelonbaseret, hvilket garanterer effektiv opdatering og vedligehold af din grafiske linje. Du har som kunde naturligvis det fulde ejerskab over alle produktioner og skabeloner, hvad enten der er tale om elektroniske eller papirbaserede løsninger.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om dine behov og om, hvordan vi opfylder dem.

Alan Schmidt

Alan Schmidt

Grafisk Design
Pia Christensen

Pia Christensen

Konsulent

Få en god start med et gratis og uforpligtende inspirationsmøde