72/ 100

Få et firmalogo med identitet og personlighed

Et godt designet firmalogo er baseret på dialog, og fortællingen
om din virksomhed og dine værdier, og det danner basis for det grafiske udtryk.

Sammen når vi det bedste resultat. Du skal derfor forvente, at vi er nysgerrige og meget åbne over for dine indspark i designprocessen med dit firmalogo.

Hvad er din vision? Hvilken identitet, vil du gerne formidle? Hvordan vil du gerne fremstå overfor dine kunder? Svarene på disse spørgsmål – og mange flere – hjælper os til at samle et det billede af, hvordan vi bedst muligt at kan formidle din virksomheds ”personlighed” og styrker gennem en grafisk og visuel identitet.

Du får din personlige grafiske designer gennem hele processen, hvor vi kigger på forskellige grafiske illustrationer og grafiske udtryk.
Alle detaljer afstemmes så du står med en stærk visuel identitet.

Logodesign til Stratno - designet af Schmidt Grafisk
Logodesign transprent til Stratno - designet af Schmidt Grafisk
Schmidt Grafisk Logodesign til Keep1smpl
Schmidt Grafisk, nyt logodesign til Keep1smpl vist på rød baggrund
Logodesign-marcell af Schmidt Grafisk
Logodesign transprent til Stratno - designet af Schmidt Grafisk
Schmidt Grafisk Logodesign til Mivelo
Schmidt Grafisk, nyt logodesign til Godt Drejet-lilla

Kunderne siger

“For os er Schmidt Grafisk en vellidt leverandør og professionel samarbejdspartner, der løser en række forskellige grafiske opgaver til aftalt tid, med stor træfsikkerhed og til en attraktiv pris. For os er samarbejdet med Alan, som at have egen grafiker. Vi betragter Alan som en god kollega, der hurtigt og sikkert sætter sig ind i opgaverne og tager over, der hvor vi selv slipper. Et samarbejde med Alan og Schmidt Grafisk giver os på samme tid de fordele, der er ved at have grafiske kompetencer internt og eksternt.”

“Gennem et unikt samarbejde, har Alan kreeret den grafiske side af 4 hele kurser inklusive manualer, brætspil, samt meget meget mere. Et utal af modeller er blevet kreeret og hver gang, med hensyn til den stramme linje som ligger til grund og med et skiftende udtryk i hvert af kurserne som på samme tid fastholder linjen gennem alle materialer og så alligevel kan give deltagerne et forskelligt indtryk. Dette har krævet en hårfin balancegang og dette samtidig med et enormt tidspres, der har sat et voldsomt krav til endog meget stor fleksibilitet. Der skal lyde en meget stor tak til Alan, uden hvem dette aldrig var lykkedest.”

“Alan has been an outstanding and professional help regarding lay-out for major events within EnergySport and Powerman Nordic. His ideas regarding lay-out and competences made it easier for us to have focus on our competences – a true win-win.”

“PeopleTools er utrolig glad for samarbejdet med Schmidt Grafisk. Alans troværdighed, fleksibilitet og store ekspertise skaber stor værdi og tryghed for os, fordi vi ved at tingene altid er af god kvalitet, leveret til tiden og lever op til netop vores behov. Alan udviser en stor troværdighed i forhold til aftaler, levering og afregning. Alan har en god forståelse for vores behov og ideer og har hjulpet os gennem de sidste år med at få strømlinet vores grafiske udtryk i produktblade, introduktionshæfter og andre hjælpeværktøjer. Alan har altid en positiv indstilling og er klar til at hjælpe og give sparring omkring opgaven.

Vi kan og vil helt klart anbefale Alan og Schmidt Grafisk til andre. Man kan altid regne med Alan og den høje kvalitet af de produkter han leverer! ”

“Jeg har nu arbejdet tæt sammen med Alan gennem 2 år, hvor Schmidt Grafisk har løst en lang række grafiske, fotografiske og kommunikationsmæssige opgaver. Alan er lynhurtig og klar til at ”redde kastanjerne ud af ilden”. Der er faglig sparing på højt niveau og en iderighed til at gøre løse tanker til konkrete projekter. Alan favner hele spektret fra små hurtige annoncer og web-bannere til større og langt mere komplekse formidlingsopgaver, hvor tekst, billede og grafik skal gå op i en højere enhed på flere uafhængige medier. Fantastik forhold mellem pris og kvalitet i alle opgaver – store som små”

“Schmidt Grafisk har udarbejdet hele PSQI brugerfladen både på vores hjemmeside og på vores on-line learning management system. Resultatet er i tråd med hele design ideen bag PSQI brandet, som Alan har været hovedarkitekt på. Enkelhed med rene linjer og stramt design uden for mange dikkedarer. Slutproduktet giver ro og overblik og en global portal hvor vores kunder let kan finde vej.”

“Schmidt Grafisk har været en uvurderlig støtte og samarbejdspartner for hele PSQI konceptet. Lige fra starten af blev designet sat stramt, fuldstændig som ønsket, på en måde der kan signalere et enkelt stilrent budskab i stil med det indhold vi gerne vil præsentere vores kunder for.”

“Manden bag vores nye logo er Alan Schmidt. En helt igennem fantastisk proces. Han lyttede til vores ønsker og tilrettede dem lynhurtigt, når vi gav feedback . Hele vejen igennem har han mødt os med en positiv indstilling, og har givet god sparring ud fra sin erfaring. Med det nye logo har vi fået mere retning og præcision. Mange tak…”

Schmidt Grafisk er en super samarbejdspartner.

Som event arrangør har det for mig været vigtig, at arbejde sammen med en effektiv og fleksibel grafiker, da der i løbende processen skal laves sponsoroplæg, som skal laves specielt til mine samarbejdspartner, og når en samarbejdsaftale er lavet skal budskabet hurtig ud, der er Schmidt Grafisk en effektiv partner.

Schmidt Grafisk er også fleksibel i forhold til arbejdesopgaver, om det er oplæg til Facebook, flyers og eller design af cykeltøj, er opgaverne løst hurtig og efter ønske.

Jeg kan varmt anbefale Schmidt Grafisk.

Siden jeg for et par måneder siden startede med at arbejde sammen med Alan og Schmidt Grafisk, har hele min processen med teamtøj og mit eget design på Enzocycling.com kørt på skinner.

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Alan. Altid hurtig med rettelser og svarer promte på mine mails og telefonopkald. Kan varmt anbefales ;)

Cykeltøj

Da vi fik brug for en grafiker talte vi meget om hvad, der var vigtigt for os, og hvordan vi kunne blive hjulpet bedst muligt. Nogle af de ting vi lagde vægt på var grafikerens kreative og fleksibel tilgang til tingene. Vi søgte en som havde en naturlig ærekærhed omkring sit arbejde, og som kunne “plante” tryghed hos os. Vores grafiker skulle også kunne sætte sig i vores sted uanset hvor i processen vi var.

Vi var i dialog med flere forskellige grafiske virksomheder og valgte Alan, som vores samarbejdspartner på det grafiske område. Alan fangede ret hurtig, hvad vi havde brug for og havde helt klart evnen til at sætte sig i vores sted. Han var fuldstændig klar over hvordan han som grafiker kunne yde den bedste assistance. Han gav klart udtryk for sin ærekærhed omkring det grafiske arbejde, og gav en klar og oprigtig fornemmelse af, at han vil følge alle opgaver helt til dørs.

I processen har der været mange deadlines og små her-og-nu opgaver, og vi har IKKE én gang oplevet at Alan ikke har været der for os. Han har været enorm fleksible og har mange gange måtte tilpasse sig efter vores arbejdsdag og travle kalender.

Vi har følt os trygge og i gode hænder hele veje igennem, også selv når vi har siddet med svære og komplekse ting som grafiske opgaver kan være.

Vi vil til en hver tid anbefale Alan, og vi giver ham de bedste anbefalinger man kan få. Der er heller ingen tvivl om hvem vi også kommer til at bruge på det grafiske område i fremtiden.

De bedste anbefalinger her fra.

EFI Group /DOSOL

© Copyright - Schmidt Grafisk - 2021 og i al fremtid...