75/ 100

GRAFISK OPSÆTNING
DESIGN TIL PRINT
PROFESSIONELT DESIGN AF TRYKSAGER

Professionelt printdesign understøtter og forstærker dit budskab

Alt fra skilte til din virksomhedsfacade, reklamer til din bilpark, roll-ups til din messestand – eller noget helt fjerde, så udvikler vi et grafisk design, der udtrykker din idé.

Designet af dine tryksager skal være med til, at bidrage til synligheden og brandingen af din virksomhed. Få dine budskaber til at blive helt skarpe og helt tydelige med et professionelt grafisk design af alle dine tryksager.

Det er vigtig, at vi med tryksagsdesignet rammer din målgruppe og sælger dit budskab, så vi tiltrækker nye kunder og kundeemner.

Sammen laver vi en analyse af målet for jeres kampagne. Når analysen ligger klar, går vi i gang med den kreative fase, hvor det grafiske design og udtryk lægges fast.

Visitkort & Logo Design

I dialog med Alpha Terapi og Vibeke Liv, har vi designet det udtryksfulde logo, som ligger til grund for design af visitkortet.

Alpha Terapi - Visitkort design

Schmidt Grafisk skaber branding med design af event plakat til Belgian Cycling Club

Design af event plakat

I samarbejde med Allan Johansen og Belgian Cycling Club, har vi designet denne event plakat.

Schmidt Grafisk  har lavet to logo design, som vises i toppen af plakat designet.
Designet er bygget sammen med udtryk og farver fra de to logo design, hvor vi får skabt præcis den stemning og branding som kunden ønsker.

Føtexhus Prospect

Føtexhus ønskede grafisk design af et prospect, med et nemt tilgængeligt overblik.

Vi har lavet det grafiske design, hvor alle lejemål er vist med indretningstegninger, lejlighedens placering og indhold, størrelse og pris.

Schmidt Grafisk har lavet et super godt værktøj, med det rigtige grafiske udtryk og branding til udlejer, Føtexhus.

Schmidt Grafisk designer prospect til Føtexhus og Sallinggroup

Kunderne siger

“For os er Schmidt Grafisk en vellidt leverandør og professionel samarbejdspartner, der løser en række forskellige grafiske opgaver til aftalt tid, med stor træfsikkerhed og til en attraktiv pris. For os er samarbejdet med Alan, som at have egen grafiker. Vi betragter Alan som en god kollega, der hurtigt og sikkert sætter sig ind i opgaverne og tager over, der hvor vi selv slipper. Et samarbejde med Alan og Schmidt Grafisk giver os på samme tid de fordele, der er ved at have grafiske kompetencer internt og eksternt.”

“Gennem et unikt samarbejde, har Alan kreeret den grafiske side af 4 hele kurser inklusive manualer, brætspil, samt meget meget mere. Et utal af modeller er blevet kreeret og hver gang, med hensyn til den stramme linje som ligger til grund og med et skiftende udtryk i hvert af kurserne som på samme tid fastholder linjen gennem alle materialer og så alligevel kan give deltagerne et forskelligt indtryk. Dette har krævet en hårfin balancegang og dette samtidig med et enormt tidspres, der har sat et voldsomt krav til endog meget stor fleksibilitet. Der skal lyde en meget stor tak til Alan, uden hvem dette aldrig var lykkedest.”

“Alan has been an outstanding and professional help regarding lay-out for major events within EnergySport and Powerman Nordic. His ideas regarding lay-out and competences made it easier for us to have focus on our competences – a true win-win.”

“PeopleTools er utrolig glad for samarbejdet med Schmidt Grafisk. Alans troværdighed, fleksibilitet og store ekspertise skaber stor værdi og tryghed for os, fordi vi ved at tingene altid er af god kvalitet, leveret til tiden og lever op til netop vores behov. Alan udviser en stor troværdighed i forhold til aftaler, levering og afregning. Alan har en god forståelse for vores behov og ideer og har hjulpet os gennem de sidste år med at få strømlinet vores grafiske udtryk i produktblade, introduktionshæfter og andre hjælpeværktøjer. Alan har altid en positiv indstilling og er klar til at hjælpe og give sparring omkring opgaven.

Vi kan og vil helt klart anbefale Alan og Schmidt Grafisk til andre. Man kan altid regne med Alan og den høje kvalitet af de produkter han leverer! ”

“Jeg har nu arbejdet tæt sammen med Alan gennem 2 år, hvor Schmidt Grafisk har løst en lang række grafiske, fotografiske og kommunikationsmæssige opgaver. Alan er lynhurtig og klar til at ”redde kastanjerne ud af ilden”. Der er faglig sparing på højt niveau og en iderighed til at gøre løse tanker til konkrete projekter. Alan favner hele spektret fra små hurtige annoncer og web-bannere til større og langt mere komplekse formidlingsopgaver, hvor tekst, billede og grafik skal gå op i en højere enhed på flere uafhængige medier. Fantastik forhold mellem pris og kvalitet i alle opgaver – store som små”

“Schmidt Grafisk har udarbejdet hele PSQI brugerfladen både på vores hjemmeside og på vores on-line learning management system. Resultatet er i tråd med hele design ideen bag PSQI brandet, som Alan har været hovedarkitekt på. Enkelhed med rene linjer og stramt design uden for mange dikkedarer. Slutproduktet giver ro og overblik og en global portal hvor vores kunder let kan finde vej.”

“Schmidt Grafisk har været en uvurderlig støtte og samarbejdspartner for hele PSQI konceptet. Lige fra starten af blev designet sat stramt, fuldstændig som ønsket, på en måde der kan signalere et enkelt stilrent budskab i stil med det indhold vi gerne vil præsentere vores kunder for.”

“Manden bag vores nye logo er Alan Schmidt. En helt igennem fantastisk proces. Han lyttede til vores ønsker og tilrettede dem lynhurtigt, når vi gav feedback . Hele vejen igennem har han mødt os med en positiv indstilling, og har givet god sparring ud fra sin erfaring. Med det nye logo har vi fået mere retning og præcision. Mange tak…”

Schmidt Grafisk er en super samarbejdspartner.

Som event arrangør har det for mig været vigtig, at arbejde sammen med en effektiv og fleksibel grafiker, da der i løbende processen skal laves sponsoroplæg, som skal laves specielt til mine samarbejdspartner, og når en samarbejdsaftale er lavet skal budskabet hurtig ud, der er Schmidt Grafisk en effektiv partner.

Schmidt Grafisk er også fleksibel i forhold til arbejdesopgaver, om det er oplæg til Facebook, flyers og eller design af cykeltøj, er opgaverne løst hurtig og efter ønske.

Jeg kan varmt anbefale Schmidt Grafisk.

Siden jeg for et par måneder siden startede med at arbejde sammen med Alan og Schmidt Grafisk, har hele min processen med teamtøj og mit eget design på Enzocycling.com kørt på skinner.

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Alan. Altid hurtig med rettelser og svarer promte på mine mails og telefonopkald. Kan varmt anbefales ;)

Cykeltøj

Da vi fik brug for en grafiker talte vi meget om hvad, der var vigtigt for os, og hvordan vi kunne blive hjulpet bedst muligt. Nogle af de ting vi lagde vægt på var grafikerens kreative og fleksibel tilgang til tingene. Vi søgte en som havde en naturlig ærekærhed omkring sit arbejde, og som kunne “plante” tryghed hos os. Vores grafiker skulle også kunne sætte sig i vores sted uanset hvor i processen vi var.

Vi var i dialog med flere forskellige grafiske virksomheder og valgte Alan, som vores samarbejdspartner på det grafiske område. Alan fangede ret hurtig, hvad vi havde brug for og havde helt klart evnen til at sætte sig i vores sted. Han var fuldstændig klar over hvordan han som grafiker kunne yde den bedste assistance. Han gav klart udtryk for sin ærekærhed omkring det grafiske arbejde, og gav en klar og oprigtig fornemmelse af, at han vil følge alle opgaver helt til dørs.

I processen har der været mange deadlines og små her-og-nu opgaver, og vi har IKKE én gang oplevet at Alan ikke har været der for os. Han har været enorm fleksible og har mange gange måtte tilpasse sig efter vores arbejdsdag og travle kalender.

Vi har følt os trygge og i gode hænder hele veje igennem, også selv når vi har siddet med svære og komplekse ting som grafiske opgaver kan være.

Vi vil til en hver tid anbefale Alan, og vi giver ham de bedste anbefalinger man kan få. Der er heller ingen tvivl om hvem vi også kommer til at bruge på det grafiske område i fremtiden.

De bedste anbefalinger her fra.

EFI Group /DOSOL

© Copyright - Schmidt Grafisk - 2021 og i al fremtid...