GRAFISK DESIGN
PROFESSIONELT DESIGN AF TRYKSAGER

Professionelt grafisk design understøtter og forstærker dit budskab

Grafisk Design af alt fra skilte til din virksomheds facadereklamer til din bilpark, roll-ups til din messestand – eller noget helt fjerde, så udvikler vi et grafisk design, der udtrykker din idé.

Designet af dine tryksager skal være med til, at bidrage til synligheden og brandingen af din virksomhed. Få dine budskaber til at blive helt skarpe og helt tydelige med et professionelt grafisk design af alle dine tryksager.

Det er vigtig, at vi med tryksagsdesignet rammer din målgruppe og sælger dit budskab, så vi tiltrækker nye kunder og kundeemner.

Sammen laver vi en analyse af målet for jeres kampagne. Når analysen ligger klar, går vi i gang med den kreative fase, hvor det grafiske design og udtryk lægges fast.

Visitkort & Logo Design

I dialog med Alpha Terapi og Vibeke Liv, har vi designet det udtryksfulde logo, som ligger til grund for design af visitkortet.

Grafisk design 10

Schmidt Grafisk skaber branding med design af event plakat til Belgian Cycling Club

Design af event plakat

I samarbejde med Allan Johansen og Belgian Cycling Club, har vi designet denne event plakat.

Vi har lavet de to logo design, som vises i toppen af plakat designet.
Designet er bygget sammen med udtryk og farver fra de to logo design, hvor vi får skabt præcis den stemning og branding som kunden ønsker.

Føtexhus Prospect

Føtexhus ønskede grafisk design af et prospect, med et nemt tilgængeligt overblik.

Vi har lavet det grafiske design, hvor alle lejemål er vist med indretningstegninger, lejlighedens placering og indhold, størrelse og pris.

Her har vi lavet et super godt værktøj, med det rigtige grafiske udtryk og branding til udlejer, Føtexhus.

Schmidt Grafisk designer prospect til Føtexhus og Sallinggroup